Web Faqe Statike

Nëse mendoni se Web Faqet duhet të përdoren vetëm për të shfaqur informatat tuaja bazë, apo si një VizitKartelë e cila gjendet në Internet, atëherë kjo është zgjidhja e duhur për ju. Me këtë ofrojmë adresën e faqes suaj (psh, www.biznesijuaj.mk, ose www.firmajuaj.com) dhe serverin ku do të qëndrojnë të dhënat e faqes.

BusinessCards
  • Flamur dore

  • Me dy anë

  • Dizajn Profesional

  • Ngjyra natyrale

Ambi V
Luli Trade
Inoks