Web Faqe Moderne

Ky opsion ju mundëson që të promovin biznesin tuaj me një faqe e cila do të ketë informatat e firmës suaj sëbashku me një dizajn tërheqës, galerinë e punëve që keni kryer ju, si dhe cilësi tjera. Me këtë ofrojmë adresën e faqes suaj (psh, www.biznesijuaj.mk, ose www.firmajuaj.com) dhe serverin ku do të qëndrojnë të dhënat e faqes.

BusinessCards
  • Flamur dore

  • Me dy anë

  • Dizajn Profesional

  • Ngjyra natyrale

Ambi V
Luli Trade
Inoks