Reklama Ndriçuese

Ndriçoni zyrat dhe puntorinë tuaj me reklama ndriçuese të cilat do ta tërheqin vëmendjen e kalimtarëve të rastit, por gjithashtu do të lehtësojë në gjetjen e lokacionit tuaj. Reklamat bëhen me pleksiglas të qëndrueshëm dhe transparent ndaj dritave LED, që të fitohet ndriçim sa më i dukshëm. LED dritat janë tepër efikase gjatë konsumimit të rrymës elektrike dhe kanë përparsi të mëdha ndaj dritave neona pasi nuk duhet të zavendsohet e tërë drita. Konstruksionit i hekurit siguron stabilitet ndaj reziqeve natyrore si era dhe shiu.

reklamainfo
  • Drita LED

  • Me një anë

  • Me dy anë

  • Kualitet

  • Pleksiglas i qëndrueshëm

  • Konstruksion me hekër

  • Full COLOR

  • Dizajn Unik

Clique
Drita
Haxhia