Folia

Një mënyrë e mrekullueshme e shfrytzimit të hapsirave për reklamim është mbulimi i dritareve, dyerve, apo pjesëve tjera me reklama të ndryshme. Këtë mund ta bëni në zyrat e firmës, automjetet e juaja, billborde, etj. Ne ofrojmë printim fenomenal dhe instalim të foliave të dizajnuara profesionalisht vetëm për ju. Mos harroni, çdo hapsirë që mund të shndërrohet në reklamë, duhet të shfrytëzohet patjetër.

folia info
  • Kualitet

  • Me një anë

  • Full COLOR

  • Dizajn Unik

folia1
folia2
folia3