Cerada

Një material i cili nuk ka nevojë të ngjitet në dritare apo diku tjetër. Mjafton që të mbahet në ndonjë strukturë, dhe cerada do të rezistojë erën, shiun, të nxehtin, borën, etj.

cerada info
  • Kualitet

  • Me një anë

  • Full COLOR

  • Dizajn Unik

cerada hilton
cerada burak
cerada auto