Kalendara

Veçantia e fundvitit është pregaditja për vitin tjetër me investime në reklama. Pjesa më kryesore e tyre janë kalendarët të cilët mund të vendosen nëpër zyrat apo shtëpitë e klientëve. Kjo është njëra ndër format më të vjetra dhe më të përdorura në trevat tona. Kalendarët mund të jenë të formave të ndryshme, A3 me një fletë,  A3 me shumë fleta dhe spirale, Kalendarë mini për tavolinë, etj.

kalendarinfo
  • 300Gr Letër

  • Me një faqe

  • Me shumë faqe

  • Dizajn Unik

  • Full COLOR

  • Me Spirale

- Disa nga punët -