Fletore

Çka mund të shpërndahet më shumë dhe më lirë se vizitkartelat? Përgjigjja është “Fletorja”. Me dizajn unik për biznesin tuaj, ju mund të shënoni informatat tuaja nëpër çdo faqe. Me çdo shpërndarje të faqeve ju automatikisht u keni mundësuar klientëve që të kontaktojnë me ju duke i shikuar informacionet që gjenden në fletë.

fletore
  • 80Gr Letër

  • Me një anë

  • Me dy anë

  • Dizajn Unik

  • Me Ngjitës

  • Me Spirale Metalike

  • Me Kopertinë Kolor

  • Kopertinë e Plastifikuar

fletore spirale metalike
fletore mini
fletore normal
fletore h mini
fletore b normal
fletore dilo