Këmisha

Këmishat janë një mënyrë edhe më profesionale se sa maicat për promovimin e biznesit. Për ata të cilët kanë mundësi të mbajnë këmisha gjatë punës së tyre, ne ofrojmë shtyp të mbushur me ngjyra për këmishat e bardha sintetike. Por, shtypi mund të bëhet edhe në materiale dhe ngjyra tjera.

kemishainfo
  • Me një anë

  • Me dy anë

  • Ngjyra pafund

  • Dizajn Profesional

kemisha  1
kemisha 2
kemisha 3