Gota

Gëzoni fëmijët dhe të afërmit e juaj duke ju dhuruar gota të ngjyrosura me dizajne të ndryshme apo fotografi personale. Gjithashtu kemi edhe gota Magjike të cilat duken të zeza në fillim, por mbasi derdhet në to çaji, ato e shfaqin dizajnin e fshehur brenda.

BusinessCards
  • Full Dizajn

  • Ngjyra natyrale

  • Dizajn Profesional

  • Çdoherë në Kohë

Ambi V
Luli Trade
Inoks