Fletore

Një fletore me kopertinë të dizajnuar sipas dëshirës suaj apo me foto, është një dhuratë tejet specifike. Befasoni të afërmit me këtë gjest që motivon arsimin dhe shkencën tek fëmijët.

BusinessCards
  • Me një anë

  • Me dy anë

  • Dizajn Profesional

  • Spirale Metalike

Ambi V
Luli Trade
Inoks